Default welcome msg!

0 item(s) - 0,00 USD
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Mai multe poze

SER GIOVETO I.G.T. 2009

Vizualizare de ansamblu rapida

Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon şi Merlot 20%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: roşu rubiniu intens
Note de degustare: note dulci buchetului
Servire: 18°-20°
Îmbinări: carne roşie şi vânat şi brânzeturi maturate

Only 0 left

Disponibilitate: In stoc

0,00 USD
Sau

Detalii

După o selecţie atentă a strugurilor în cele mai bune vii ale fermei şi macerarea pe coji circa 15 zile, după încheierea procesului de fermentare vinul se maturează în butoaie de stejar francez între 9 şi 14 luni. În timpul procesului de producţie, soiurile se ţin separat. După amestec şi câteva luni de maturare în butoaie, vinul se maturează circa 9 luni în sticlă.
Parfum: intens şi persistent, cu arome de fructe roşii mici şi dulceaţă.
Aromă: vin cu structură plină, echilibrat şi bună persistenţă a aromei.