Default welcome msg!

0 item(s) - $0.00
You have no items in your shopping cart.

0

Rocca delle Macie - Toscana

Items 1 to 10 of 11 total

Page:
  1. 1
  2. 2

  1. VIN SANTO DEL CHIANTI – D.O.C.

    VIN SANTO DEL CHIANTI – D.O.C.

    Tip strugure: Trebbiano Toscano şi Malvasia
    Gradaţie alcoolică: 15,5%
    Aspect: galben auriu intens
    Note de degustare: miere, fructe uscate, aromă plină
    Servire: 12°
    Îmbinări: desert, aperitive sărate, dulciuri uscate, brânză cu mucegai

    $0.00
    Learn More
  2. CHIANTI CLASSICO D.O.C.G. 2013

    CHIANTI CLASSICO D.O.C.G. 2013

    Tip strugure: 90% Sangiovese, 5% Merlot, 5% Canaiolo
    Gradaţie alcoolică: 12,5%
    Aspect: roşu rubin vivace
    Note de degustare: o bună persistenţă aromatică
    Servire: 18°
    Îmbinări: carne albă şi roşie

    $0.00
    Learn More
  3. CHIANTI CLASSICO RISERVA D.O.C.G. 2012

    CHIANTI CLASSICO RISERVA D.O.C.G. 2012

    Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet 5%, Merlot 5%
    Gradaţie alcoolică: 13,5%
    Aspect: roşu rubin spre roşu închis
    Note de degustare: gust bogat şi persistent
    Servire: 18°-20°
    Îmbinări: carne de vânat, fripturi şi brânzeturi învechite

    $0.00
    Learn More
  4. CHIANTI CONFINI

    CHIANTI CONFINI

    Tip strugure: 95% Sangiovese, 5% Merlot
    Gradaţie alcoolică: 13%
    Aspect: roşu rubin
    Note de degustare: gust plăcut proaspăt şi fin
    Servire: 16°-18°
    Îmbinări: mâncăruri picante, carne albă şi roşie

    $0.00
    Learn More
  5. RUBIZZO TOSCANA I.G.T

    RUBIZZO TOSCANA I.G.T

    Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
    Gradaţie alcoolică: 12,5%
    Aspect: roşu rubiniu strălucitor
    Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
    Servire: 16°-18°
    Îmbinări: ciorbe, carne albă, alimente condimentate

    $0.00
    Learn More
  6. SASYR I.G.T.

    SASYR I.G.T.

    Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
    Gradaţie alcoolică: 13,5%
    Aspect: roşu rubin intens
    Note de degustare: arome de mură, zmeură, cireaşă
    Servire: 16°-18°
    Îmbinări: carne, brânzeturi

    $0.00
    Learn More
  7. SER GIOVETO I.G.T. 2009

    SER GIOVETO I.G.T. 2009

    Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon şi Merlot 20%
    Gradaţie alcoolică: 13,5%
    Aspect: roşu rubiniu intens
    Note de degustare: note dulci buchetului
    Servire: 18°-20°
    Îmbinări: carne roşie şi vânat şi brânzeturi maturate

    $0.00
    Learn More
  8. ULEI EXTRA VIRGIN DE MĂSLINE

    ULEI EXTRA VIRGIN DE MĂSLINE

    Tip masline: Frantoio, Moraiolo, Leccino, Cipressino
    Parfum: note plăcute de fân şi măsline.
    Aspect: auriu plin şi limpede
    Note de degustare: fără note amare sau picante
    Îmbinări: supe, carne, bruschette sau dressing

    $0.00
    Learn More
  9. OCCHIO A VENTO

    OCCHIO A VENTO

    Tip strugure: Maremma
    Gradaţie alcoolică: 12%
    Aspect: galben pai
    Note de degustare: proaspăt, moale, cu un final uşor amărui
    Servire: 8°-10°
    Îmbinări: aperitive, fructe de mare, legume

    $0.00
    Learn More
  10. VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO D.O.C.G.

    VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO D.O.C.G.

    Tip strugure: 100% Vernaccia di San Gimignano
    Gradaţie alcoolică: 12%
    Aspect: galben pai
    Note de degustare: proaspăt, moale, cu un final uşor amărui
    Servire: 12°
    Îmbinări: legume, verdeţuri, peşte, cărnuri delicate

    $0.00
    Learn More

Items 1 to 10 of 11 total

Page:
  1. 1
  2. 2