Rocca delle Macie - Toscana
-
VIN SANTO DEL CHIANTI – D.O.C.
Tip strugure: Trebbiano Toscano şi Malvasia
Gradaţie alcoolică: 15,5%
Aspect: galben auriu intens
Note de degustare: miere, fructe uscate, aromă plină
Servire: 12°
Îmbinări: desert, aperitive sărate, dulciuri uscate, brânză cu mucegai0,00 USD -
CHIANTI CLASSICO D.O.C.G. 2013
Tip strugure: 90% Sangiovese, 5% Merlot, 5% Canaiolo
Gradaţie alcoolică: 12,5%
Aspect: roşu rubin vivace
Note de degustare: o bună persistenţă aromatică
Servire: 18°
Îmbinări: carne albă şi roşie0,00 USD -
CHIANTI CLASSICO RISERVA D.O.C.G. 2012
Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet 5%, Merlot 5%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: roşu rubin spre roşu închis
Note de degustare: gust bogat şi persistent
Servire: 18°-20°
Îmbinări: carne de vânat, fripturi şi brânzeturi învechite0,00 USD -
CHIANTI CONFINI
Tip strugure: 95% Sangiovese, 5% Merlot
Gradaţie alcoolică: 13%
Aspect: roşu rubin
Note de degustare: gust plăcut proaspăt şi fin
Servire: 16°-18°
Îmbinări: mâncăruri picante, carne albă şi roşie0,00 USD -
RUBIZZO TOSCANA I.G.T
Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
Gradaţie alcoolică: 12,5%
Aspect: roşu rubiniu strălucitor
Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
Servire: 16°-18°
Îmbinări: ciorbe, carne albă, alimente condimentate0,00 USD -
SASYR I.G.T.
Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: roşu rubin intens
Note de degustare: arome de mură, zmeură, cireaşă
Servire: 16°-18°
Îmbinări: carne, brânzeturi0,00 USD -
SER GIOVETO I.G.T. 2009
Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon şi Merlot 20%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: roşu rubiniu intens
Note de degustare: note dulci buchetului
Servire: 18°-20°
Îmbinări: carne roşie şi vânat şi brânzeturi maturate0,00 USD -
ULEI EXTRA VIRGIN DE MĂSLINE
Tip masline: Frantoio, Moraiolo, Leccino, Cipressino
Parfum: note plăcute de fân şi măsline.
Aspect: auriu plin şi limpede
Note de degustare: fără note amare sau picante
Îmbinări: supe, carne, bruschette sau dressing0,00 USD -
OCCHIO A VENTO
Tip strugure: Maremma
Gradaţie alcoolică: 12%
Aspect: galben pai
Note de degustare: proaspăt, moale, cu un final uşor amărui
Servire: 8°-10°
Îmbinări: aperitive, fructe de mare, legume0,00 USD -
VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO D.O.C.G.
Tip strugure: 100% Vernaccia di San Gimignano
Gradaţie alcoolică: 12%
Aspect: galben pai
Note de degustare: proaspăt, moale, cu un final uşor amărui
Servire: 12°
Îmbinări: legume, verdeţuri, peşte, cărnuri delicate0,00 USD