Detalii
Recoltarea: A doua jumătate a lunii septembrie, manual.
Vinificare: Presare ușoară, fermentația cu drojdii selecționate și la temperatură controlată. Purificare: 4 luni în autoclave și 3 luni în sticle.
Buchet: Inconfundabil parfum fructat care amintește de para și mărul Golden.
Paharul flûte este paharul cel mai potrivit pentru a obține maximul de perlaj și de a aprecia, deci, toate caracteristicile produsului. Este bine să răciți sticla gradual, evitând salturile mari de temperatură. Este deasemenea recomandat să nu fie păstrat prea mult timp în frigider. Poate fi servit ca aperitiv.
2003 MEDALIA DE BRONZ Concursul Enologic Internațional VINEXPO Bordeaux
2003 COMMENDED WINNER International Wine & Spirit Competition IWSC 2003
2000 MEDALIA DE MARE MERIT 39° Concursul Enologic Internațional PRAMAGGIORE (VE)
1999 MEDALIA DE AUR 7° Concursul Enologic Internațional VINITALY 1999