Pio Cesare - Piemonte
-
BAROLO PIO CESARE 2011
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradaţie alcoolică: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Nota de degustare: arome de fructe negre de padure, visine, prune afumate si piper negru
Servire: 16 – 17°C
Îmbinări: Preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate0,00 USD -
BARBERA D'ALBA '10 D.O.C.
Tip strugure: Barbera 100%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: visiniu deschis Nota de degustare: arome de fructe coapte
Servire: 16 – 17°C
Îmbinări: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate0,00 USD -
BARBARESCO '11 D.O.C.G.
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradaţie alcoolică: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Note de degustare: fruct copt şi condimentat
Servire: 16 -17°C
Îmbinări: Preparate din carne rosie0,00 USD