Default welcome msg!

0 item(s) - 0,00 USD
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Michele Chiarlo - Piemonte

7 Articol(e)

  1. NIVOLE MOSCATO d´ASTI D.O.C.G.

    NIVOLE MOSCATO d´ASTI D.O.C.G.

    Tip strugure: Muscat 100%
    Gradaţie alcoolică: 5%
    Aspect: galben pai, cu splendide reflexe verzui
    Note de degustare: arome de fructe, caisă și piersică
    Servire: 7°-8°
    Îmbinări: fructe și deserturi din foietaj

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  2. GAVI LE MARNE D.O.C.G. 2011

    GAVI LE MARNE D.O.C.G. 2011

    Tip strugure: Cortese 100%
    Gradaţie alcoolică: 12,5 %
    Aspect: galben pai, cu splendide reflexe verzui
    Note de degustare: gust amplu, fructat, parfumat
    Servire: 10°-11°
    Îmbinări: antreuri reci și calde, pește și fructe de mare

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  3. GAVI FORNACI D.O.C.G.

    GAVI FORNACI D.O.C.G.

    Tip strugure: Cortese 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: auriu palid, cu reflexe verzui strălucitoare
    Note de degustare: gust plin şi puternic cu o bună aciditate
    Servire: 12°-13°
    Îmbinări: pateu de ficat, fructe de mare, peşte

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  4. CEREQUIO BAROLO 2005 D.O.C.G.

    CEREQUIO BAROLO 2005 D.O.C.G.

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: aroma dulceţurilor din fructe mici
    Servire: 17°-18°, cu decantare prealabila 
    Îmbinări: carne roşie şi vânat, brânzeturi vechi nemucegăite

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  5. BAROLO  TORTONIANO 2011

    BAROLO TORTONIANO 2011

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: gust remanent îndelungat şi plăcut
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: fripturi şi vânat, brânzeturi maturate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  6. BARBARESCO REYNA D.O.C.G.

    BARBARESCO REYNA D.O.C.G.

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 15%
    Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: Carne roșie, vânat și brânzeturi stagionate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  7. BARBERA D´ASTI LE ORME D.O.C.G. 2013

    BARBERA D´ASTI LE ORME D.O.C.G. 2013

    Tip strugure: Barbera 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: roşu rubiniu, cu reflexe violet
    Note de degustare: gust bine structurat, fructat
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: paste cu sucuri roşii, carne albă şi roşie

    0,00 USD
    Vezi mai mult

7 Articol(e)