Cesari - Veneto
-
MARA VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE
Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
Gradaţie alcoolică: -
Aspect: -
Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
Servire: 18°-20°, se desface cu două ore înainte
Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat0,00 USD -
LUGANA CENTO FILARI D.O.C.
Tip strugure: Turbiana 95%, Chardonnay de 5%
Gradaţie alcoolică: 13.00%
Aspect: strălucitor, galben pal, nuanțe verzui
Note de degustare: floral, fructat intens
Servire: 10°-12°, se desface cu două ore înainte
Îmbinări: peşte, fructe de mare, mâncăruri delicate0,00 USD -
JEMA 2011 CORVINA VERONESE
Tip strugure: Corvina 100%
Gradaţie alcoolică: -
Aspect: roşu purpuriu
Note de degustare: cireşe macerate cu note de cafea prăjită
Servire: 18°-20°, se desface cu două ore înainte
Îmbinări: vânat, carne la grătar, stufat, brânzeturi maturate0,00 USD -
BOSAN AMARONE RISERVA '03
Tip strugure: Corvina 80% şi Rondinella 20%
Gradaţie alcoolică: 15,5%
Aspect: roşu intens
Note de degustare: vegetaţie de pădure, condimente şi cacao
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinări: vânat, grătar şi fripturi0,00 USD -
AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA '08 D.O.C.
Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
Gradaţie alcoolică: 15,4%
Aspect: roşu intens
Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat0,00 USD