Casanova di Neri - Toscana
-
ROSSO DI MONTALCINO 2013
Tip strugure: Sangiovese
Gradaţie alcoolică: 14,5%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinări: Mezeluri, paste cu sos, carne roşie la grătar, tocane0,00 USD -
BRUNELLO DI MONTALCINO TENUTA NUOVA 2008 D.O.C.G.
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese si fructe rosii
Servire: la temperatura de 16°-17°, cu decantare in prealabil
Îmbinări: Carne roşie, vânat şi brânză maturată0,00 USD -
BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 D.O.C.G
Tip strugure: Sangiovese
Gradaţie alcoolică: 14%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: Parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
Îmbinări: carne roşie, vânat la cuptor şi brânză maturată0,00 USD