Produse
-
SER GIOVETO I.G.T. 2009
Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon şi Merlot 20%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: roşu rubiniu intens
Note de degustare: note dulci buchetului
Servire: 18°-20°
Îmbinări: carne roşie şi vânat şi brânzeturi maturate0,00 USD -
ULEI EXTRA VIRGIN DE MĂSLINE
Tip masline: Frantoio, Moraiolo, Leccino, Cipressino
Parfum: note plăcute de fân şi măsline.
Aspect: auriu plin şi limpede
Note de degustare: fără note amare sau picante
Îmbinări: supe, carne, bruschette sau dressing0,00 USD -
OCCHIO A VENTO
Tip strugure: Maremma
Gradaţie alcoolică: 12%
Aspect: galben pai
Note de degustare: proaspăt, moale, cu un final uşor amărui
Servire: 8°-10°
Îmbinări: aperitive, fructe de mare, legume0,00 USD -
VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO D.O.C.G.
Tip strugure: 100% Vernaccia di San Gimignano
Gradaţie alcoolică: 12%
Aspect: galben pai
Note de degustare: proaspăt, moale, cu un final uşor amărui
Servire: 12°
Îmbinări: legume, verdeţuri, peşte, cărnuri delicate0,00 USD -
VIN SANTO DEL CHIANTI – D.O.C.
Tip strugure: Trebbiano Toscano şi Malvasia
Gradaţie alcoolică: 15,5%
Aspect: galben auriu intens
Note de degustare: miere, fructe uscate, aromă plină
Servire: 12°
Îmbinări: desert, aperitive sărate, dulciuri uscate, brânză cu mucegai0,00 USD -
LAMBRUSCO CONCERTO REGGIANO SECCO D.O.C.
Tip strugure: Lambrusco Salamino și Lambrusco Marani
Gradaţie alcoolică: 11,5 %
Aspect: roșu rubin intens
Note de degustare: fructat, vioi, proaspăt și plăcut armonios
Servire: 14°-15°
Îmbinări: paste și carne de pasăre0,00 USD -
LAMBRUSCO EMILIA - BIANCO I.G.T.
Tip strugure: Lambrusco Salamino, Lambrusco Marani și Lambrusco Maestri
Gradaţie alcoolică: 8%
Aspect: galben pai
Note de degustare: gust dulce de fructe proaspete
Servire: 7°-9°
Îmbinări: fructe și deserturi0,00 USD -
LAMBRUSCO REGGIANO MINION D.O.C. DOLCE 0,375L
Tip strugure: Lambrusco Salamino și Lambrusco Marani
Gradaţie alcoolică: 8,5 %
Aspect: roșu rubin intens
Note de degustare: fructat, proaspăt, vioi, armonic
Servire: 8°-10°
Îmbinări: antipasti, paste, pizza, desert și fructe0,00 USD -
NIVOLE MOSCATO d´ASTI D.O.C.G.
Tip strugure: Muscat 100%
Gradaţie alcoolică: 5%
Aspect: galben pai, cu splendide reflexe verzui
Note de degustare: arome de fructe, caisă și piersică
Servire: 7°-8°
Îmbinări: fructe și deserturi din foietaj0,00 USD -
LAMBRUSCO REGGIANO D.O.C. DOLCE
Tip strugure: Lambrusco Salamino și Lambrusco Marani
Gradaţie alcoolică: 8,5 %
Aspect: roșu rubin intens
Note de degustare: fructat, proaspăt, vioi, armonic
Servire: 8°-10°
Îmbinări: antipasti, paste, pizza, desert și fructe0,00 USD