Produse
-
PINOT GRIGIO ROCCA VENTOSA '12
Tip strugure: Pinot grigio 100%
Gradaţie alcoolică: 12.5%
Aspect: galben pai cu reflexii verzui
Note de degustare: arome de fructe cu pulpa albă
Servire: 6°
Îmbinări: peşte, brânză uscată, sushi0,00 USD -
BARBARESCO '11 D.O.C.G.
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradaţie alcoolică: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Note de degustare: fruct copt şi condimentat
Servire: 16 -17°C
Îmbinări: Preparate din carne rosie0,00 USD -
BARBERA D'ALBA '10 D.O.C.
Tip strugure: Barbera 100%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: visiniu deschis Nota de degustare: arome de fructe coapte
Servire: 16 – 17°C
Îmbinări: preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate0,00 USD -
BAROLO PIO CESARE 2011
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradaţie alcoolică: 14,5%
Aspect: visiniu deschis
Nota de degustare: arome de fructe negre de padure, visine, prune afumate si piper negru
Servire: 16 – 17°C
Îmbinări: Preparate din carne rosie, vanat, branzeturi stagionate0,00 USD -
CAMPOMACCIONE MORELLINO DI SCANSANO D.O.C.
Tip strugure: 90% Sangiovese, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Merlot
Gradaţie alcoolică: 13%
Aspect: roşu rubin strălucitor
Note de degustare: gust plăcut proaspăt şi fin
Servire: 16°-18°
Îmbinări: mâncăruri picante, carne albă, supe, peşte0,00 USD -
CHIANTI CLASSICO D.O.C.G. 2013
Tip strugure: 90% Sangiovese, 5% Merlot, 5% Canaiolo
Gradaţie alcoolică: 12,5%
Aspect: roşu rubin vivace
Note de degustare: o bună persistenţă aromatică
Servire: 18°
Îmbinări: carne albă şi roşie0,00 USD -
CHIANTI CLASSICO RISERVA D.O.C.G. 2012
Tip strugure: Sangiovese 90%, Cabernet 5%, Merlot 5%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: roşu rubin spre roşu închis
Note de degustare: gust bogat şi persistent
Servire: 18°-20°
Îmbinări: carne de vânat, fripturi şi brânzeturi învechite0,00 USD -
CHIANTI CONFINI
Tip strugure: 95% Sangiovese, 5% Merlot
Gradaţie alcoolică: 13%
Aspect: roşu rubin
Note de degustare: gust plăcut proaspăt şi fin
Servire: 16°-18°
Îmbinări: mâncăruri picante, carne albă şi roşie0,00 USD -
RUBIZZO TOSCANA I.G.T
Tip strugure: Sangiovese 95%, Merlot 5%
Gradaţie alcoolică: 12,5%
Aspect: roşu rubiniu strălucitor
Note de degustare: bine echilibrat, catifelat
Servire: 16°-18°
Îmbinări: ciorbe, carne albă, alimente condimentate0,00 USD -
SASYR I.G.T.
Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
Gradaţie alcoolică: 13,5%
Aspect: roşu rubin intens
Note de degustare: arome de mură, zmeură, cireaşă
Servire: 16°-18°
Îmbinări: carne, brânzeturi0,00 USD