Default welcome msg!

0 item(s) - 0,00 USD
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Produse

Articole 21 pana la 30 din 83 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. CUVÉE VIVIANA - VIN SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE DI CARTIZZE DOCG

    CUVÉE VIVIANA - VIN SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE DI CARTIZZE DOCG

    Tip strugure: 100% Cartizze
    Gradaţie alcoolică: 11%
    Aspect: galben pai cu reflexe aurii strălucitoare
    Note de degustare: aromă de flori si fructe
    Servire:
    Îmbinări: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  2. FRAGOLA

    FRAGOLA

    Infuzie și distilat de fragi, infuzat mai mult de 2 săptămâni după recoltare. Ușor dulceag, învăluit în arome de căpșuni coapte. Un accent catifelat neașteptat la degustare. Delicios, se servește răcit.
    0,00 USD
    Vezi mai mult
  3. AMARO TOSOLINI

    AMARO TOSOLINI

    Gradaţie alcoolică: 30%
    Aspect: maro intens cu reflexii calde portocalii
    Note de degustare: aromă bogată, foarte intensă
    Macerat de plante, mirodenii şi rădăcini (angelică, portocală amară, genţiană, anason stelat, cuişoare, pelin, roiniţă, mentă, ghimbir, artemisia).
    Miros de portocală amară cu note de mirodenii mediteraneene.
    Fără aromatizanţi şi coloranţi.

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  4. MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA SWEET

    MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA SWEET

    Tip strugure: Catarratto, Grillo şi Inzolia
    Gradaţie alcoolică: 17%
    Aspect: chihlimbar intens
    Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
    Servire: temperatura mediului sau foarte rece
    Îmbinări: foarte potrivit pentru gătitul şi pregătirea cărnurilor; excelent ingredient pentru zabaglione

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  5. MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA CUCINA

    MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA CUCINA

    Tip strugure: Catarratto, Grillo şi Inzolia
    Gradaţie alcoolică: 17,5%
    Aspect: chihlimbar intens
    Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
    Servire: temperatura mediului cu gheata
    Îmbinări: perfect pentru gătit, patiserie, pregătirea cărnurilor; excelent ingredient pentru Zabaglione

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  6. GRECO DI TUFO D.O.C.G.

    GRECO DI TUFO D.O.C.G.

    Tip strugure: Greco di Tufo100%
    Gradaţie alcoolică: 13%
    Aspect: galben pai intens
    Note de degustare: gust plin, cald, proaspat si o persistenta aromatica
    Servire: 13°C
    Îmbinări: cu preparate pe baza de peste, antreuri vegetale

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  7. CARTIZZE ORO PURO SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE D.O.C.G

    CARTIZZE ORO PURO SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE D.O.C.G

    Tip strugure: Glera
    Gradaţie alcoolică: 11%
    Aspect: galben pai cu reflexe aurii strălucitoare
    Note de degustare: aromă de flori si fructe
    Servire:
    Îmbinări: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  8. BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 D.O.C.G

    BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 D.O.C.G

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradaţie alcoolică: 14%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: Parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
    Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
    Îmbinări: carne roşie, vânat la cuptor şi brânză maturată

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  9. BRUNELLO DI MONTALCINO TENUTA NUOVA 2008 D.O.C.G.

    BRUNELLO DI MONTALCINO TENUTA NUOVA 2008 D.O.C.G.

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradatie alcoolica: 15%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: parfum de cirese si fructe rosii
    Servire: la temperatura de 16°-17°, cu decantare in prealabil
    Îmbinări: Carne roşie, vânat şi brânză maturată

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  10. ROSSO DI MONTALCINO 2013

    ROSSO DI MONTALCINO 2013

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradaţie alcoolică: 14,5%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
    Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
    Îmbinări: Mezeluri, paste cu sos, carne roşie la grătar, tocane

    0,00 USD
    Vezi mai mult

Articole 21 pana la 30 din 83 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5