Produse
-
CUVÉE VIVIANA - VIN SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE DI CARTIZZE DOCG
Tip strugure: 100% Cartizze
Gradaţie alcoolică: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii strălucitoare
Note de degustare: aromă de flori si fructe
Servire: 6°
Îmbinări: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine0,00 USD -
FRAGOLA
Infuzie și distilat de fragi, infuzat mai mult de 2 săptămâni după recoltare. Ușor dulceag, învăluit în arome de căpșuni coapte. Un accent catifelat neașteptat la degustare. Delicios, se servește răcit.0,00 USD -
AMARO TOSOLINI
Gradaţie alcoolică: 30%
Aspect: maro intens cu reflexii calde portocalii
Note de degustare: aromă bogată, foarte intensă
Macerat de plante, mirodenii şi rădăcini (angelică, portocală amară, genţiană, anason stelat, cuişoare, pelin, roiniţă, mentă, ghimbir, artemisia).
Miros de portocală amară cu note de mirodenii mediteraneene.
Fără aromatizanţi şi coloranţi.0,00 USD -
MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA SWEET
Tip strugure: Catarratto, Grillo şi Inzolia
Gradaţie alcoolică: 17%
Aspect: chihlimbar intens
Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: temperatura mediului sau foarte rece
Îmbinări: foarte potrivit pentru gătitul şi pregătirea cărnurilor; excelent ingredient pentru zabaglione0,00 USD -
MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA CUCINA
Tip strugure: Catarratto, Grillo şi Inzolia
Gradaţie alcoolică: 17,5%
Aspect: chihlimbar intens
Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: temperatura mediului cu gheata
Îmbinări: perfect pentru gătit, patiserie, pregătirea cărnurilor; excelent ingredient pentru Zabaglione0,00 USD -
GRECO DI TUFO D.O.C.G.
Tip strugure: Greco di Tufo100%
Gradaţie alcoolică: 13%
Aspect: galben pai intens
Note de degustare: gust plin, cald, proaspat si o persistenta aromatica
Servire: 13°C
Îmbinări: cu preparate pe baza de peste, antreuri vegetale0,00 USD -
CARTIZZE ORO PURO SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE D.O.C.G
Tip strugure: Glera
Gradaţie alcoolică: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii strălucitoare
Note de degustare: aromă de flori si fructe
Servire: 6°
Îmbinări: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine0,00 USD -
BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 D.O.C.G
Tip strugure: Sangiovese
Gradaţie alcoolică: 14%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: Parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
Îmbinări: carne roşie, vânat la cuptor şi brânză maturată0,00 USD -
BRUNELLO DI MONTALCINO TENUTA NUOVA 2008 D.O.C.G.
Tip strugure: Sangiovese
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cirese si fructe rosii
Servire: la temperatura de 16°-17°, cu decantare in prealabil
Îmbinări: Carne roşie, vânat şi brânză maturată0,00 USD -
ROSSO DI MONTALCINO 2013
Tip strugure: Sangiovese
Gradaţie alcoolică: 14,5%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinări: Mezeluri, paste cu sos, carne roşie la grătar, tocane0,00 USD