Produse
-
CARTIZZE ORO PURO SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE D.O.C.G
Tip strugure: Glera
Gradaţie alcoolică: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii strălucitoare
Note de degustare: aromă de flori si fructe
Servire: 6°
Îmbinări: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine0,00 USD -
Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo D.O.C.
- Soiul de vie: Montepulciano 100%
- Gradaţia alcoolică: 13,0% vol
- Tipul terenului: argilos - calcaros
- Caracteristici organoleptice
- Culoare: roz viu cu nuanţe violete
- Miros: intense şi elegante arome de fruct roz şi fine note florale.
- Gust: de o bună structură, intens, delicat şi persistent.
0,00 USD -
ALDIANO MONTEPULCIANO D´ABRUZZO RISERVA DOP 2013
- Tip strugure: Montepulciano 100%
- Gradaţie alcoolică: 14%
- Aspect: roşu rubiniu intens cu reflexe violacee
- Note de degustare: corp plin si persistent , cu tanini fini şi bine integraţi
- Servire: 18°
- Îmbinări: gustări condimentate, fel principal cu sos rosu, gratare si diverse branzeturi semi-maturate
0,00 USD -
Gavi Palas DOCG
Tip strugure: Cortese 100%
Gradaţie alcoolică: 12 %
Aspect: galben pai cu reflexe verzui stralucitoare
Note de degustare: armonios, elegant cu un parfum excelent si o rotunjime placutaServire: 10° C
Îmbinări: ideal ca aperitiv, este un vin adecvat cu peste, alimente condimentate, fructe de mare0,00 USD -
Solarco Collio Bianco DOC 2016
Tip strugure: Friulano si Ribolla Gialla
Gradaţie alcoolică: 13 %
Aspect: galben pai cu reflexe aurii
Note de degustare: gustul este invaluitor, sorbindu l se simte aroma de mere, fruct tropical si floare de salcam, vin cald cu aciditate potrivita, are un retrogust persistentServire: 12° C
Îmbinări: ideal cu aperitive structurate, cele pe baza de peste afumat mai ales, insoteste admirabil supele de peste si crustacee sau carnuri albe, se potriveste cu peste sarat, gras si in sos, de incercat cu branzeturi cu maturare medie0,00 USD -
CUVÉE VIVIANA - VIN SPUMANT VALDOBBIADENE SUPERIORE DI CARTIZZE DOCG
Tip strugure: 100% Cartizze
Gradaţie alcoolică: 11%
Aspect: galben pai cu reflexe aurii strălucitoare
Note de degustare: aromă de flori si fructe
Servire: 6°
Îmbinări: Grazie gustului sau dulce, este pus in valoare in special la sfarsitul mesei, cu fructe si dulciuri fine0,00 USD -
FRAGOLA
Infuzie și distilat de fragi, infuzat mai mult de 2 săptămâni după recoltare. Ușor dulceag, învăluit în arome de căpșuni coapte. Un accent catifelat neașteptat la degustare. Delicios, se servește răcit.0,00 USD -
AMARO TOSOLINI
Gradaţie alcoolică: 30%
Aspect: maro intens cu reflexii calde portocalii
Note de degustare: aromă bogată, foarte intensă
Macerat de plante, mirodenii şi rădăcini (angelică, portocală amară, genţiană, anason stelat, cuişoare, pelin, roiniţă, mentă, ghimbir, artemisia).
Miros de portocală amară cu note de mirodenii mediteraneene.
Fără aromatizanţi şi coloranţi.0,00 USD -
MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA SWEET
Tip strugure: Catarratto, Grillo şi Inzolia
Gradaţie alcoolică: 17%
Aspect: chihlimbar intens
Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: temperatura mediului sau foarte rece
Îmbinări: foarte potrivit pentru gătitul şi pregătirea cărnurilor; excelent ingredient pentru zabaglione0,00 USD -
MARSALA FINE I.P. DOC - AMBRA CUCINA
Tip strugure: Catarratto, Grillo şi Inzolia
Gradaţie alcoolică: 17,5%
Aspect: chihlimbar intens
Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: temperatura mediului cu gheata
Îmbinări: perfect pentru gătit, patiserie, pregătirea cărnurilor; excelent ingredient pentru Zabaglione0,00 USD