Default welcome msg!

0 item(s) - 0,00 USD
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Produse

Articole 11 pana la 20 din 83 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. BOSAN AMARONE RISERVA '03

    BOSAN AMARONE RISERVA '03

    Tip strugure: Corvina 80% şi Rondinella 20%
    Gradaţie alcoolică: 15,5%
    Aspect: roşu intens
    Note de degustare: vegetaţie de pădure, condimente şi cacao
    Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinări: vânat, grătar şi fripturi

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  2. JEMA 2011 CORVINA VERONESE

    JEMA 2011 CORVINA VERONESE

    Tip strugure: Corvina 100%
    Gradaţie alcoolică: -
    Aspect: roşu purpuriu
    Note de degustare: cireşe macerate cu note de cafea prăjită
    Servire: 18°-20°, se desface cu două ore înainte
    Îmbinări: vânat, carne la grătar, stufat, brânzeturi maturate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  3. LUGANA CENTO FILARI D.O.C.

    LUGANA CENTO FILARI D.O.C.

    Tip strugure: Turbiana 95%, Chardonnay de 5%
    Gradaţie alcoolică: 13.00%
    Aspect: strălucitor, galben pal, nuanțe verzui
    Note de degustare: floral, fructat intens
    Servire: 10°-12°, se desface cu două ore înainte
    Îmbinări: peşte, fructe de mare, mâncăruri delicate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  4. MARA VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE

    MARA VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE

    Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
    Gradaţie alcoolică: -
    Aspect: -
    Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
    Servire: 18°-20°, se desface cu două ore înainte
    Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  5. LAMBRUSCO QUERCIOLI ROSE D.O.C.

    LAMBRUSCO QUERCIOLI ROSE D.O.C.

    Tip strugure: Lambrusco Salamino și Lambrusco Marani
    Gradaţie alcoolică: 8 %
    Aspect: roz vibrant
    Note de degustare: dulce, fructat cu note de violete
    Servire: 8°-10°
    Îmbinări: pizza, fructe și deserturi

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  6. BARBERA D´ASTI LE ORME D.O.C.G. 2013

    BARBERA D´ASTI LE ORME D.O.C.G. 2013

    Tip strugure: Barbera 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: roşu rubiniu, cu reflexe violet
    Note de degustare: gust bine structurat, fructat
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: paste cu sucuri roşii, carne albă şi roşie

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  7. PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA D.O.P. 2010

    PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA D.O.P. 2010

    Tip strugure: 100% Primitivo
    Gradaţie alcoolică: 16%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena, intens
    Nota de degustare: robust, armonic şi echilibrat tanic
    Servire: 16°-17°, cu decantare
    Îmbinări: felul doi pe bază de carne, de vită sau oaie; perfect pentru a însoţi feluri de mâncare bogate în aromă şi structură

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  8. ALDIANO MONTEPULCIANO D´ABRUZZO RISERVA DOP 2013

    ALDIANO MONTEPULCIANO D´ABRUZZO RISERVA DOP 2013

    • Tip strugure: Montepulciano 100%
    • Gradaţie alcoolică: 14%
    • Aspect: roşu rubiniu intens cu reflexe violacee
    • Note de degustare: corp plin si persistent , cu tanini fini şi bine integraţi
    • Servire: 18°
    • Îmbinări: gustări condimentate, fel principal cu sos rosu, gratare si diverse branzeturi semi-maturate
    0,00 USD
    Vezi mai mult
  9. Gavi Palas DOCG

    Gavi Palas DOCG

    Tip strugure: Cortese 100%
    Gradaţie alcoolică: 12 %
    Aspect: galben pai cu reflexe verzui stralucitoare
    Note de degustare: armonios, elegant cu un parfum excelent si o rotunjime placuta

    Servire: 10° C
    Îmbinări: ideal ca aperitiv, este un vin adecvat cu peste, alimente condimentate, fructe de mare

     

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  10. Solarco Collio Bianco DOC 2016

    Solarco Collio Bianco DOC 2016

    Tip strugure: Friulano si Ribolla Gialla
    Gradaţie alcoolică: 13 %
    Aspect: galben pai cu reflexe aurii
    Note de degustare: gustul este invaluitor, sorbindu l se simte aroma de mere, fruct tropical si floare de salcam, vin cald cu aciditate potrivita, are un retrogust persistent

    Servire: 12° C
    Îmbinări: ideal cu aperitive structurate, cele pe baza de peste afumat mai ales, insoteste admirabil supele de peste si crustacee sau carnuri albe, se potriveste cu peste sarat, gras si in sos, de incercat cu branzeturi cu maturare medie

    0,00 USD
    Vezi mai mult

Articole 11 pana la 20 din 83 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5