Produse
-
ROSSO DI MONTALCINO 2013
Tip strugure: Sangiovese
Gradaţie alcoolică: 14,5%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
Îmbinări: Mezeluri, paste cu sos, carne roşie la grătar, tocane0,00 USD -
PRIMITIVO DI MANDURIA D.O.P. 2011
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradaţie alcoolică: 15%
Aspect: roşu rubiniu, intens, încărcat
Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
Servire: 16°-17°
Îmbinări: paste, carne roşie aromată cu mirodenii0,00 USD -
PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA D.O.P. 2010
Tip strugure: 100% Primitivo
Gradaţie alcoolică: 16%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena, intens
Nota de degustare: robust, armonic şi echilibrat tanic
Servire: 16°-17°, cu decantare
Îmbinări: felul doi pe bază de carne, de vită sau oaie; perfect pentru a însoţi feluri de mâncare bogate în aromă şi structură0,00 USD -
BARBERA D´ASTI LE ORME D.O.C.G. 2013
Tip strugure: Barbera 100%
Gradaţie alcoolică: 13,5 %
Aspect: roşu rubiniu, cu reflexe violet
Note de degustare: gust bine structurat, fructat
Servire: 17°-18°
Îmbinări: paste cu sucuri roşii, carne albă şi roşie0,00 USD -
SASSICAIA 2006 D.O.C.
Tip strugure: Cabernet Sauvignon 85%, Cabernet Franc 15%
Gradaţie alcoolică: 14%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: dens si intens
Servire: 17°
Îmbinări: branzeturi, vita0,00 USD -
CAMERLANO '07
Tip strugure: Merlot 60%,Cabernet 20%, Montepulciano 20%
Aspect: intens de rubin inchis
Note de degustare: intens, aroma complexa de fruct copt roșu, cireșe, vanilie
Servire: 18°C
Îmbinări: carne la grătar0,00 USD -
BARBARESCO REYNA D.O.C.G.
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
Servire: 17°-18°
Îmbinări: Carne roșie, vânat și brânzeturi stagionate0,00 USD -
AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA '08 D.O.C.
Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
Gradaţie alcoolică: 15,4%
Aspect: roşu intens
Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat0,00 USD -
MONTEPULCIANO D'ABRUZZO '10 D.O.C.
Tip strugure: Montepulciano 100%
Gradaţie alcoolică: 13%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexii violete
Note de degustare: gust plin, cu tanini fini şi bine integraţi
Servire: 18°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinări: gustări condimentate, fripturi, mezeluri, brânzeturi0,00 USD -
BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 D.O.C.G
Tip strugure: Sangiovese
Gradaţie alcoolică: 14%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
Note de degustare: Parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
Îmbinări: carne roşie, vânat la cuptor şi brânză maturată0,00 USD