Default welcome msg!

0 item(s) - 0,00 USD
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Produse

Articole 21 pana la 30 din 83 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. ROSSO DI MONTALCINO 2013

    ROSSO DI MONTALCINO 2013

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradaţie alcoolică: 14,5%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
    Servire: 16°-17° deschizând sticla cu câteva ore
    Îmbinări: Mezeluri, paste cu sos, carne roşie la grătar, tocane

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  2. PRIMITIVO DI MANDURIA D.O.P. 2011

    PRIMITIVO DI MANDURIA D.O.P. 2011

    Tip strugure: 100% Primitivo
    Gradaţie alcoolică: 15%
    Aspect: roşu rubiniu, intens, încărcat
    Note de degustare: structurat, echilibrat tanic, aromat
    Servire: 16°-17°
    Îmbinări: paste, carne roşie aromată cu mirodenii

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  3. PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA D.O.P. 2010

    PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA D.O.P. 2010

    Tip strugure: 100% Primitivo
    Gradaţie alcoolică: 16%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena, intens
    Nota de degustare: robust, armonic şi echilibrat tanic
    Servire: 16°-17°, cu decantare
    Îmbinări: felul doi pe bază de carne, de vită sau oaie; perfect pentru a însoţi feluri de mâncare bogate în aromă şi structură

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  4. BARBERA D´ASTI LE ORME D.O.C.G. 2013

    BARBERA D´ASTI LE ORME D.O.C.G. 2013

    Tip strugure: Barbera 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: roşu rubiniu, cu reflexe violet
    Note de degustare: gust bine structurat, fructat
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: paste cu sucuri roşii, carne albă şi roşie

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  5. SASSICAIA 2006 D.O.C.

    SASSICAIA 2006 D.O.C.

    Tip strugure: Cabernet Sauvignon 85%, Cabernet Franc 15%
    Gradaţie alcoolică: 14%
    Aspect: rosu rubiniu intens
    Note de degustare: dens si intens
    Servire: 17°
    Îmbinări: branzeturi, vita

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  6. CAMERLANO '07

    CAMERLANO '07

    Tip strugure: Merlot 60%,Cabernet 20%, Montepulciano 20%
    Aspect: intens de rubin inchis
    Note de degustare: intens, aroma complexa de fruct copt roșu, cireșe, vanilie
    Servire: 18°C
    Îmbinări: carne la grătar

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  7. BARBARESCO REYNA D.O.C.G.

    BARBARESCO REYNA D.O.C.G.

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 15%
    Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: Carne roșie, vânat și brânzeturi stagionate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  8. AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA '08 D.O.C.

    AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA '08 D.O.C.

    Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
    Gradaţie alcoolică: 15,4%
    Aspect: roşu intens
    Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
    Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  9. MONTEPULCIANO D'ABRUZZO '10 D.O.C.

    MONTEPULCIANO D'ABRUZZO '10 D.O.C.

    Tip strugure: Montepulciano 100%
    Gradaţie alcoolică: 13%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexii violete
    Note de degustare: gust plin, cu tanini fini şi bine integraţi
    Servire: 18°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinări: gustări condimentate, fripturi, mezeluri, brânzeturi

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  10. BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 D.O.C.G

    BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 D.O.C.G

    Tip strugure: Sangiovese
    Gradaţie alcoolică: 14%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexe grena
    Note de degustare: Parfum de cireşe, violete şi fructe roşii
    Servire: 16°-17°, deschizând sticla cu câteva ore înainte
    Îmbinări: carne roşie, vânat la cuptor şi brânză maturată

    0,00 USD
    Vezi mai mult

Articole 21 pana la 30 din 83 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5