Produse
-
Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo D.O.C.
- Soiul de vie: Montepulciano 100%
- Gradaţia alcoolică: 13,0% vol
- Tipul terenului: argilos - calcaros
- Caracteristici organoleptice
- Culoare: roz viu cu nuanţe violete
- Miros: intense şi elegante arome de fruct roz şi fine note florale.
- Gust: de o bună structură, intens, delicat şi persistent.
$0.00 -
SASSICAIA 2006 D.O.C.
Tip strugure: Cabernet Sauvignon 85%, Cabernet Franc 15%
Gradaţie alcoolică: 14%
Aspect: rosu rubiniu intens
Note de degustare: dens si intens
Servire: 17°
Îmbinări: branzeturi, vita$0.00 -
CAMERLANO '07
Tip strugure: Merlot 60%,Cabernet 20%, Montepulciano 20%
Aspect: intens de rubin inchis
Note de degustare: intens, aroma complexa de fruct copt roșu, cireșe, vanilie
Servire: 18°C
Îmbinări: carne la grătar$0.00 -
BARBARESCO REYNA D.O.C.G.
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradatie alcoolica: 15%
Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
Servire: 17°-18°
Îmbinări: Carne roșie, vânat și brânzeturi stagionate$0.00 -
AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA '08 D.O.C.
Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
Gradaţie alcoolică: 15,4%
Aspect: roşu intens
Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat$0.00 -
MONTEPULCIANO D'ABRUZZO '10 D.O.C.
Tip strugure: Montepulciano 100%
Gradaţie alcoolică: 13%
Aspect: roşu rubiniu cu reflexii violete
Note de degustare: gust plin, cu tanini fini şi bine integraţi
Servire: 18°, se desface cu 2 ore înainte
Îmbinări: gustări condimentate, fripturi, mezeluri, brânzeturi$0.00 -
BAROLO TORTONIANO 2011
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradaţie alcoolică: 13,5 %
Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: gust remanent îndelungat şi plăcut
Servire: 17°-18°
Îmbinări: fripturi şi vânat, brânzeturi maturate$0.00 -
CEREQUIO BAROLO 2005 D.O.C.G.
Tip strugure: Nebbiolo 100%
Gradaţie alcoolică: 13,5 %
Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
Note de degustare: aroma dulceţurilor din fructe mici
Servire: 17°-18°, cu decantare prealabila
Îmbinări: carne roşie şi vânat, brânzeturi vechi nemucegăite$0.00 -
FARNIO ROSSO PICENO D.O.C.
Tip strugure: Montepulciano 60%, Sangiovese 40%
Gradaţie alcoolică: -
Aspect: rubiniu strălucitor
Note de degustare: gust fructat, pruna coapta
Servire: 16°
Îmbinări: pizza, brânzeturi, salamuri, aperitive, grătare$0.00 -
PIANCARDA ROSSO CONERO '08 D.O.C.
Tip strugure: Montepulciano 100%
Gradaţie alcoolică: 14%
Aspect: roşu rubiniu strălucitor
Note de degustare: arome de fruct copt, prună, vişină
Servire: 18°
Îmbinări: cărnuri prăjite, brânzeturi învechite, vânat$0.00