Default welcome msg!

0 item(s) - $0.00
You have no items in your shopping cart.

0

Produse

Items 1 to 10 of 83 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo D.O.C.

    Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo D.O.C.

    • Soiul de vie: Montepulciano 100%
    • Gradaţia alcoolică: 13,0% vol
    • Tipul terenului: argilos - calcaros
    • Caracteristici organoleptice
    • Culoare: roz viu cu nuanţe violete
    • Miros: intense şi elegante arome de fruct roz şi fine note florale.
    • Gust: de o bună structură, intens, delicat şi persistent.
    $0.00
    Learn More
  2. SASSICAIA 2006 D.O.C.

    SASSICAIA 2006 D.O.C.

    Tip strugure: Cabernet Sauvignon 85%, Cabernet Franc 15%
    Gradaţie alcoolică: 14%
    Aspect: rosu rubiniu intens
    Note de degustare: dens si intens
    Servire: 17°
    Îmbinări: branzeturi, vita

    $0.00
    Learn More
  3. CAMERLANO '07

    CAMERLANO '07

    Tip strugure: Merlot 60%,Cabernet 20%, Montepulciano 20%
    Aspect: intens de rubin inchis
    Note de degustare: intens, aroma complexa de fruct copt roșu, cireșe, vanilie
    Servire: 18°C
    Îmbinări: carne la grătar

    $0.00
    Learn More
  4. BARBARESCO REYNA D.O.C.G.

    BARBARESCO REYNA D.O.C.G.

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradatie alcoolica: 15%
    Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: gust amplu, elegant, aristocratic
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: Carne roșie, vânat și brânzeturi stagionate

    $0.00
    Learn More
  5. AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA '08 D.O.C.

    AMARONE CLASSICO DELLA VALPOLICELLA '08 D.O.C.

    Tip strugure: 75% Corvina Veronese,20% Rondinella,5% Molinara
    Gradaţie alcoolică: 15,4%
    Aspect: roşu intens
    Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
    Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat

    $0.00
    Learn More
  6. MONTEPULCIANO D'ABRUZZO '10 D.O.C.

    MONTEPULCIANO D'ABRUZZO '10 D.O.C.

    Tip strugure: Montepulciano 100%
    Gradaţie alcoolică: 13%
    Aspect: roşu rubiniu cu reflexii violete
    Note de degustare: gust plin, cu tanini fini şi bine integraţi
    Servire: 18°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinări: gustări condimentate, fripturi, mezeluri, brânzeturi

    $0.00
    Learn More
  7. BAROLO  TORTONIANO 2011

    BAROLO TORTONIANO 2011

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: gust remanent îndelungat şi plăcut
    Servire: 17°-18°
    Îmbinări: fripturi şi vânat, brânzeturi maturate

    $0.00
    Learn More
  8. CEREQUIO BAROLO 2005 D.O.C.G.

    CEREQUIO BAROLO 2005 D.O.C.G.

    Tip strugure: Nebbiolo 100%
    Gradaţie alcoolică: 13,5 %
    Aspect: roşu grena, cu reflexe portocalii
    Note de degustare: aroma dulceţurilor din fructe mici
    Servire: 17°-18°, cu decantare prealabila 
    Îmbinări: carne roşie şi vânat, brânzeturi vechi nemucegăite

    $0.00
    Learn More
  9. FARNIO ROSSO PICENO D.O.C.

    FARNIO ROSSO PICENO D.O.C.

    Tip strugure: Montepulciano 60%, Sangiovese 40%
    Gradaţie alcoolică: -
    Aspect: rubiniu strălucitor
    Note de degustare: gust fructat, pruna coapta
    Servire: 16°
    Îmbinări: pizza, brânzeturi, salamuri, aperitive, grătare

    $0.00
    Learn More
  10. PIANCARDA ROSSO CONERO '08 D.O.C.

    PIANCARDA ROSSO CONERO '08 D.O.C.

    Tip strugure: Montepulciano 100%
    Gradaţie alcoolică: 14%
    Aspect: roşu rubiniu strălucitor
    Note de degustare: arome de fruct copt, prună, vişină 
    Servire: 18°
    Îmbinări: cărnuri prăjite, brânzeturi învechite, vânat

    $0.00
    Learn More

Items 1 to 10 of 83 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5