Default welcome msg!

0 item(s) - 0,00 USD
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Produse

Articole 61 pana la 70 din 83 in total

Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

  1. JEROBUM PROSECCO SUPERIORE VALDOBBIADENE  CUVEE 1926  D.O.C.G.

    JEROBUM PROSECCO SUPERIORE VALDOBBIADENE CUVEE 1926 D.O.C.G.

    Tip strugure: Glera
    Gradaţie alcoolică: 11%
    Aspect: galben pai cu reflexe aurii strălucitoare
    Note de degustare: aromă persistentă fructată
    Servire:
    Îmbinări: aperitive, peste, fructe de mare sau ca vin de companie

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  2. ULEI EXTRA VIRGIN DE MĂSLINE

    ULEI EXTRA VIRGIN DE MĂSLINE

    Tip masline: Frantoio, Moraiolo, Leccino, Cipressino
    Parfum: note plăcute de fân şi măsline.
    Aspect: auriu plin şi limpede
    Note de degustare: fără note amare sau picante
    Îmbinări: supe, carne, bruschette sau dressing

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  3. SER GIOVETO I.G.T. 2009

    SER GIOVETO I.G.T. 2009

    Tip strugure: Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon şi Merlot 20%
    Gradaţie alcoolică: 13,5%
    Aspect: roşu rubiniu intens
    Note de degustare: note dulci buchetului
    Servire: 18°-20°
    Îmbinări: carne roşie şi vânat şi brânzeturi maturate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  4. SASYR I.G.T.

    SASYR I.G.T.

    Tip strugure: Sangiovese 60%, Syrah 40%
    Gradaţie alcoolică: 13,5%
    Aspect: roşu rubin intens
    Note de degustare: arome de mură, zmeură, cireaşă
    Servire: 16°-18°
    Îmbinări: carne, brânzeturi

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  5. CABERNET ROCCA VENTOSA 2012

    CABERNET ROCCA VENTOSA 2012

    Tip strugure: Cabernet 100%
    Gradaţie alcoolică: 13%
    Aspect: roșu rubiniu cu reflexe violet stralucitoare
    Note de degustare: proaspat placut, cu tanini fini si bine integrati
    Servire: 18°C
    Îmbinări: antipasti, friptura, carne condimentată și brânzeturi semi mature

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  6. LAMBRUSCO QUERCIOLI ROSE D.O.C.

    LAMBRUSCO QUERCIOLI ROSE D.O.C.

    Tip strugure: Lambrusco Salamino și Lambrusco Marani
    Gradaţie alcoolică: 8 %
    Aspect: roz vibrant
    Note de degustare: dulce, fructat cu note de violete
    Servire: 8°-10°
    Îmbinări: pizza, fructe și deserturi

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  7. MARA VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE

    MARA VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE

    Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
    Gradaţie alcoolică: -
    Aspect: -
    Note de degustare: fruct matur, dulceaţă şi cireşe
    Servire: 18°-20°, se desface cu două ore înainte
    Îmbinări: vânat, carne la grătar şi stufat

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  8. LUGANA CENTO FILARI D.O.C.

    LUGANA CENTO FILARI D.O.C.

    Tip strugure: Turbiana 95%, Chardonnay de 5%
    Gradaţie alcoolică: 13.00%
    Aspect: strălucitor, galben pal, nuanțe verzui
    Note de degustare: floral, fructat intens
    Servire: 10°-12°, se desface cu două ore înainte
    Îmbinări: peşte, fructe de mare, mâncăruri delicate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  9. JEMA 2011 CORVINA VERONESE

    JEMA 2011 CORVINA VERONESE

    Tip strugure: Corvina 100%
    Gradaţie alcoolică: -
    Aspect: roşu purpuriu
    Note de degustare: cireşe macerate cu note de cafea prăjită
    Servire: 18°-20°, se desface cu două ore înainte
    Îmbinări: vânat, carne la grătar, stufat, brânzeturi maturate

    0,00 USD
    Vezi mai mult
  10. BOSAN AMARONE RISERVA '03

    BOSAN AMARONE RISERVA '03

    Tip strugure: Corvina 80% şi Rondinella 20%
    Gradaţie alcoolică: 15,5%
    Aspect: roşu intens
    Note de degustare: vegetaţie de pădure, condimente şi cacao
    Servire: 18°-20°, se desface cu 2 ore înainte
    Îmbinări: vânat, grătar şi fripturi

    0,00 USD
    Vezi mai mult

Articole 61 pana la 70 din 83 in total

Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9